Qui som

BIT GROUP és una empresa amb més de 20 anys d'experiència al sector de mecanitzats, especialitzats en acabats d'alta precisió i assemblatges de subconjunts per a diversos sectors com l'automoció, aeronàutica, farmacèutic i defensa.

Oferim als nostres clients un servei complet que comprèn totes les operacions necessàries per a l'òptim desenvolupament d'un producte; des de l'estudi previ del millor procés de fabricació, el mecanitzat i finalment els tractaments tèrmics i acabats superficials més adients, muntatge i verificació final.
L'estreta col·laboració amb la nostra extensa xarxa de proveïdors ens permet obtenir la millor solució final pe als nostres clients amb la millor relació qualitat, preu i termini.

 


Els Nostres Valors


Des de BIT GROUP creiem en:

  • Reactivitat: A BIT GROUP entenem el mercat i la reactivitat que avui es necessita per a ser competitius.
  • Qualitat: el nostre departament de qualitat ofereix garanties als nostres clients, i és aquest un dels nostres pilars principals.
  • Compromís: col·laboració per oferir les millors solucions, comunicació amb els nostres clients per col·laborar en solucions conjuntes i compromís amb ells.

 


Equip Humà


Desde BIT GROUP apostamos por:

  • Formació: El sector en el qual competim, fa vital la formació i la integració de nous talents al nostre equip. Per això apostem per la formació del nostre propi personal adaptant-los als requeriments del mercat en el qual competim.
  • Confiança: Ens agrada que els nostres tècnics estén motivats i que millor forma d'aconseguir-lo que fomentant la col·laboració i escoltant les noves idees que proposen. 
  • Col·laboració: El temps ens ha ensenyat que per afrontar els temps difícils, el millor és fer-lo en equip, amb col·laboració i comunicació.